Heeft u een verhuizing waarbij wij kunnen helpen?

Neem contact met ons op

ENERGIE

De afgelopen jaren heeft Haarman & Wiersma B.V. zich bewezen als specialist in complexe verplaatsingen, vooral in de chemische- en procesindustrie. De industrieverhuisspecialisten (IV-ers) van Haarman & Wiersma B.V. beschikken over de kennis, kunde en ervaring om te werken binnen complexe plants.

Dit alles, in combinatie met goed geoutilleerde materiaalcontainers, maakt het voor de IV-ers van Haarman Wiersma mogelijk om ogenschijnlijk onmogelijke opdrachten tot een goed einde te brengen.

Ervaring, inventiviteit en flexibiliteit zijn de noodzakelijke ingrediënten die de vakmensen van Industrieverhuizingen hebben om ieder project succesvol af te sluiten.

Om succes vooraf te garanderen kan ieder project vooraf 2- of 3 dimensionaal uitgewerkt en voorbereid worden met behulp van CAD.

Een risico-inventarisatie en VGWM plan behoren standaard tot de voorbereiding voor werkzaamheden in deze sector.

   

Industrie

Ons materieel is op nagenoeg iedere verplaatsingsopdracht berekend. Haarman & Wiersma BV beschikt over diverse liftsystemen en luchtgeveerde vrachtauto’s. Maar ook over meer gespecialiseerd equipment als luchtkussensystemen,  rollensets, ‘remote controlled’ , hydraulische vijzels, enzovoort. Modern, deels zelf ontwikkeld equipment dat voldoet aan de strengste eisen.

    

Kortom, Haarman & Wiersma BV werkt met een veelzijdigheid aan materiaal en materieel, waar geen uitdaging te groot voor is. Onze gespecialiseerde medewerkers dragen er zorg voor dat met dit geavanceerde equipment ook in moeilijke omstandigheden zeer nauwkeurig gewerkt kan worden.
Met eigen geavanceerde liftsystemen, heftrucks werkt Haarman & Wiersma BV zeer regelmatig in de meest zware industrieën.

Hierbij kunt u denken aan ondermeer afvalverwerkingsinstallaties, cementindustrie, kolen- en maalinstallaties binnen de energiebedrijven.

Kunststofindustrie

In de kunststofindustrie heeft Haarman Wiersma een groot aantal interessante opdrachten uitgevoerd

door heel Europa.

Het plaatsen en verplaatsen van spuitgietmachines doet Haarman Wiersma voor diverse producenten.
Ook het verplaatsen van dergelijke machines voor gebruikers uit de kunststoffenindustrie naar andere vestigingen
of landen behoort tot de mogelijkheden.
Haarman Wiersma kan dit turn key aanbieden, van uitbedrijfname tot en met het op de nieuwe
locatie productieklaar opleveren van de machines en bijbehorende installaties.
Wij kunnen zowel het werktuigbouwkundig deel als het elektrotechnisch deel voor onze rekening nemen.
Vragen? aarzel niet om contact op te nemen

Voedsel industrie

Voor de food- en aanverwante industrieën heeft Haarman Wiersma heel wat in haar mars. Door onze jarenlange ervaring in de tabaks-, zuivel-, chocolade-, brouwerij- en diepvriesproductenindustrie, kunt u rekenen op een vaste ploeg goed opgeleide en gemotiveerde specialisten en een uitgebreid park elektrisch equipment.
Het volgende elektrische equipment uit onze eigen vloot wordt veelvuldig ingezet, zonder risico op contaminatie van uw producten:

Uiterst compacte ‘pick and carry’-kranen (2 tot 25 ton)
Speciale heftrucks
Veelzijdige liftsystemen
Hoogwerkers
Verreikers

Haarman Wiersma plaatst en verplaatst ‘sleutel op de deur’ uw productielijnen en productiefaciliteiten, inclusief ruwbouwwerken, piping, e-werk en eventuele aanpassingen.
Zelfs het opstarten van uw installaties kunnen wij voor onze rekening nemen!
Naast het verplaatsen van bestaande installaties is Haarman Wiersma de geschikte partner voor de plaatsing en de installatie van al uw nieuwe productiemachines.

Ons VCA**  bieden u de garantie op ongeëvenaarde, kwalitatief hoogstaande en veilige industriële dienstverlening.

Specials

In deze sectie willen we graag onze specialiteiten extra aandacht geven.

En dan met name onze specialiteit in het kader van het hijsen in kleine ruimten. Hiervoor hebben wij een gespecialiseerd stuk gereedschap aangeschaft, de Bulldog. Deze heeft unieke kenmerken en is een echte krachtpatser om in een kleine ruimte veel te kunnen.

    

Deze kranen zijn speciaal gebouwd om in kleine ruimtes te werken. Beide kranen zijn gebouwd op rupsbanden waardoor deze klein en wendbaar blijft. Deze kranen zijn zowel op diesel te gebruiken als elektrisch door middel van een generator. Ideaal voor in de voedingsmiddelen industrie. Met een breedte van 1.80 komen wij vrijwel overal tussendoor. Door een bovenzit worden deze machines bestuurd waardoor er te allen tijde zicht op het werk blijft.

Kenmerken Bulldog:

Kan elektrisch draaien
Minimale doorijhoogte 2.16 meter
Doorijbreedte 1,70 meter
Eigen gewicht 5,5 ton
Variabel stempelprogramma

Hijscapaciteit:

5 ton op 2,4 meter vlucht
1,5 ton op 7,9 meter vlucht
1000 kg op 8,9 meter vlucht

Onze opdrachtgevers

Onderstaand een greep uit onze opdrachtgevers

Contact

  NAAM *
  ACHTERNAAM *
  EMAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAT IS U VRAAG? *